Hunder

Hunder i dag:  

ES NJCH NMV10 Royaluras D-Roya
Roya_stand  
Royaluras D-Roya reg. 07107/05 (Ronja – Pussjos Pascal)
Roya er ei tispe som har tatt dressuren veldig fort. Hun er stilt ei helg i UK, med 2 UK som resultat. På sin første start i AK fikk hun 1. pr. AK. Hun har vist å være en sterk hund med stor kapasitet i fjellet.
Jaktprøveresultater: 2. UK, 1. AK, 4. VK NM Kval, 3. VK-finale, 2 VK, 1 VK og 2. VK NM Kval, 1. VK m/CACIT, 1. VK m/CK NM-kval vinter, 6. VK NM-semi vinter og 1. VK m/CACIT NM Finale 2010. 4 VK NM-kval 2011, 6. VK NM kval lavland 2011, 1 VK m/CK kval.
 
Østheias No Limit
Ostheias_No_LImit_stand
ES Østheias No Limit reg. 20071/07 (Østheieas Ducati - Tekoa Mountain Patriot)
”Limit” er etter ei av norges beste engelsksettertisper, kombinert med importblod fra gode amerikanske linjer blir dette spennende. Så langt har ”Limit” hatt ei veldig fin utvikling, oppvakt og lettlært. Friske fuglearbeider, stabil i gemyttet og en fantastisk viltfinner
Jaktprøveresultater: 3 x 2 UK, 2AK, 1. AK, 2 x 1.VK  og 6 VK NM-kval 2011, 4 VK NMkval Vinter2012.
3 VK-kval og 2 VK-finale Snåsaprøven 2012
2 VK-kval, 1 VK m/CK og 4 VK-finale Sølvhundprøven 2012
Norgesmester lag-NM høst 2012
1 VK m/CK kval Rana JFF mars13
5 VK finale NNM Rana JFF aug 2013
2 VK m/CK NM kval NESK 2013

 I`M Black Magic 
IM_Black_Magic_mgaas  
Jaktlabradoren I`M Black Magic reg: (Tandenbo`s Blackthorn Oscar - Highdrumbrig Tess of Jopestel), eller Stella som hun til daglig delvis lyder, eier jeg sammen med en kompis. Stella er født  7. januar 2010, hun er en veldig oppvakt og lettlært hund.
Stella trenes for å b li, i tillegg til å være en fantastisk apportør, godkjent ettersøkshund for bruk på hjorteviltjakt. 

Nyheimgutens Purina
Nyheimgutens_Purina_8uker
Nyheimgutens Purina reg nr NO33756/11 (Østheias No Limit  - Royaluras D-Roya)  

Nyheimgutens Gaga
Nyheimgutens_Gaga
Nyheimgutens Gaga reg.nr NO37876/11 (Storbakkens Gotlobb - Royaluras D-Vierma)

Bjørnås Deci
Bjornans_Deci_des12
Paringsvalp etter Limit og Bjørnåns Cagiva

Gjermaas Ilka
Gjermaas_Ilka
Kennelens første drivende hund

Pointnics Laiba
Laiba_stand
Pointnics Laiba (Jutevannets Radar - Pointnics Shanti) er ei flott lita tispe med mye trøkk å tæl. Min gode kompis Frode Kutschera står som eier, mens mye av treningen og føring på jaktprøver har jeg gjort. Laiba har på få prøverblitt godt premiert. 1. AK med to fuglearbeider av meget høy klasse, og videre premiert i VK både på lavland og høyfjell.

 

Nyheimgutens Del Vita
Nyheimgutens_Del_Vita1ar Foto: Snorre Nicolaisen
Nyheimgutens Del Vita (Urlo del Vento - Pointnics Laiba) er vår første "egenproduserte" pointer. Selv om hun enda er ung har hun vist oss veldig mye bra både i fjellet og som familiehund. Hun fremstår som en eminent viltfinner og ble premiert på sin første og enseste start i UK høsten 2012.

 

 

Tidligere hunder: 

 ES Tyra
Tyra_med_ry  
Tyra reg. 16093/96 (Kaisa – Vinsterfjellets Bobby)
Tyra var den første hunden som kom i kennelens eie, hun har vært og er fremdeles en stabil god jakthund, jakter like godt i skogen som på fjellet. I tillegg er hun en meget god apportør og brukes som vannapportør i forbindelse med ande- og gåsejakt.Hun ble stilt på en del prøver, fikk veldig gode kritikker, fant fugl, men var ikke så enkel å stoppe i oppflukt og skudd… Eieren skal vel ha skylden for dette, var vel litt for ”triggerhappy” i den tiden, tenkte ikke så mye dressur under jakten  

 

ES Blå Vegen`s Samantha
Sam_stand
Blå Vegen`s Samantha reg. 04887/00
(Blue Way – Sandtjønnas Mezzo)
Som unghund var Samantha meget god, med flere 1pr, etter hvert begynte hun å bli noe treg til å reise. Det ble mange 2 pr. i AK hvor det eneste som manglet på høyeste premie kun var å få vist reis, hun ble to ganger klubbmester i Bodø JFF og en gang i Namdal fuglehundklubb. Samantha er en meget god viltfinner, søksmessig kan hun til tider legge på litt i meste laget, men finnes da ofte i stand.  

 

ES Nyheimgutns Loke  

Nyheimgutns Loke reg. 14148/02 (Tyra – Morkhaugens Tsarek)
Loke var en hannhund som ble kjøpt tilbake fra en valpekjøper, en kraftfull pen hund. En meget god søker og god til å finne fugl, ble stilt noen ganger i UK uten å lykkes. Pga av et alaskaopphold ble han solgt høsten 2004 til en ivrig jeger.  

ES Nyheimgutens Laura
Laura-1uts
Nyheimgutens Laura 22855/07 (Blå Vegens Samantha - Storbakkens Gotlobb)
Etter en henvendelse av en som var veldig interessert i å kjøpe Laura gikk jeg med på å selge henne da hun var 10 måneder gammel. Laura viste meg den tiden jeg hadde henne som ei aktiv lita dame som tok dressuren veldig fort. Syntes det meste var morsomt; bilkjøring og burligging var topp.
Den nye eieren har lovt å komme på duetrening, så da får jeg muligheten til å følge med utviklingen.  

 

ES Nyheimgutens Alfa
Nyheimgutens_Alfa  
Nyheimgutens Alfa reg NO39320/09 (Royaluras D-Roya - Sagåsens Cinque)
Mer kommer etter hvert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våre venner på Facebook


Copyright © 2015. All Rights Reserved.